Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Cherry Christmas"

Kwekerij 't Woudt viert start jaarronde teelt met key-inkopers

Onder het genot van tomatensoep en een lekker broodje hebben op 16 december de key-inkopers / verkopers van de CHICA mini-troscherrytomaat de start van het jaarrond programma kunnen beleven in de belichte kas van kwekerij ’t Woudt. Na jarenlang 42 weken per jaar dit product beschikbaar gehad te hebben, is het nu mogelijk om 52 weken per jaar deze troscherrytomaat van 10-13 gr (ras Juanita) te verkrijgen bij de telers Paul van Koppen en Ed van der Knaap.



De aanwezige genodigden waren onder de indruk van de donkerrode kleur, de glans en de zoete smaak van het product. Tevens werd de troslengte tot 25 cm (!) benadrukt. In combinatie met een verpakking van 27 cm maakt dit het product uniek in zijn soort qua presentatie. Ook werd benoemd dat CHICA tomaatjes qua houdbaarheid en groene delen zich aantoonbaar positief onderscheiden van vergelijkbare rassen in dat segment.



De aanwezigen waren zeer te spreken over het feit dat zij nu richting hun afnemers, en zeker gezien de komende Kerstdagen, geen 'nee' meer hoeven te verkopen als het gaat om het product CHICA. Al met al een zeer succesvol initiatief wat zeker voor herhaling vatbaar is.

Handelaren en andere professionele afnemers van de tros-cherrytomaten Chica kunnen via onderstaande adressen inlichtingen inwinnen. Bestellingen kan men via de Greenery opgeven.

Voor meer informatie:
The Greenery bv
telefoon: 0180 - 657905 

Kwekerij ’t Woudt
Molenlaan 2
2636 AR Schipluiden
telefoon: 015 – 3808464
Mob: 06-20301067


Publicatiedatum: