Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Willem Wiersma projectleider Midden-Oosten DLV Plant

Per 1 december is Willem Wiersma (41 j) begonnen als projectleider Midden Oosten DLV Plant. Binnen deze functie is Willem verantwoordelijk voor het opzetten van land- en tuinbouwprojecten tussen agribusiness-partners in Nederland en het Midden-Oosten voor DLV Plant. Ook gaat Willem verder met het ontwikkelen van relevante kennisoverdracht, haalbaarheidsstudies en matchmaking activiteiten. Daarbij zal hij nauw samenwerken met de DLV Plant vertegenwoordiger in deze regio. De tuinbouw in het Midden-Oosten ontwikkelt zich in een snel tempo. DLV Plant wil hier met haar kennis en activiteiten een actieve rol spelen.

Willem heeft in zijn vorige functie bij Hortagro International veel kennis opgedaan en een groot netwerk in dit gebied opgebouwd. Met het aantrekken van Willem Wiersma bouwt DLV Plant verder aan haar internationale positie. Willem is bereikbaar via 06 10 92 53 09 of via e-mail [email protected].

Publicatiedatum: