Monsanto kiest wederom voor Hoogendoorn

Monsanto Vegetable Seeds kiest voor een hoogwaardige en duurzame oplossing voor de automatisering van de nieuwbouw van de productielocatie van groentezaden in Bergschenhoek, namelijk de Hoogendoorn ‘iSii’ procescomputer. Het wereldwijde veredelingsbedrijf kiest voor een wereldspeler met diepgaande expertise en ervaring op het gebied van klimaat en procesbeheersing. Hoogendoorn Growth Management zal met de iSii in de nieuwe productielocatie 35 afzonderlijke afdelingen gaan aansturen. Ard Kragten, productiesite manager van de locatie in Bergschenhoek: "De Hoogendoorn iSii is een zeer flexibel systeem met veel mogelijkheden. We hebben er alle vertrouwen in dat we met de aangeboden training en begeleiding het maximale uit de Hoogendoorn iSii kunnen halen."

Enkele maanden geleden ging de schop in de grond voor het nieuwe kassencomplex voor de productie van De Ruiter Seeds rassen voor de bedekte teelt. Het complex zal ongeveer 4 hectare groot zijn en zal eind 2011 opgeleverd worden. De ‘iSii’ beschikt over de nieuwste beschikbare hard- en software die ontwikkeld is voor de internationale tuinbouw. In combinatie met Letsgrow.com, tevens een Hoogendoorn product, kan men de klanttevredenheid bij Monsanto garanderen en vergroten.
Hoogendoorn levert niet alleen een technisch hoogwaardig product, maar is tevens in staat veel belangrijkere zaken zoals onderhoud, service, onderwijs, begeleiding en toekomstvisie te combineren en optimaal toe te passen. Daarmee is Hoogendoorn in staat om Monsanto een ongekend perspectief en inzicht te bieden als het gaat om teelt en klimaat.

Hoogendoorn is ‘preferred’ partner voor een groot aantal bedrijven in binnen- en buitenland die serieus aan de slag willen met hun teelt en maximaal willen profiteren van de aanwezige kennis en techniek en de allernieuwste ontwikkelingen.
Hoogendoorn is gevestigd in Vlaardingen en heeft meer dan 60 jaar kennis en ervaring in het automatiseren van processturingen in de tuinbouw.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.