Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Peter van der Valk: "Elke klant even belangrijk"

El Flaco bv ziet kansen na stopzetten schermingsactiviteiten Nic.Sosef

Tholen - Scherminstallatiebedrijf El Flaco bv uit Honselersdijk verrichtte in het verleden diverse werkzaamheden in de scherminstallaties onder de vlag van Nic.Sosef. "Nu Nic.Sosef stopt met het onderhoud en leveren van scherminstallaties, zien wij een mogelijkheid om bij de klanten van Nic sosef rechtstreeks aan het werk te gaan", zegt Peter van der Valk van El Flaco bv.



Het scherminstallatiebedrijf El Flaco bv bestaat inmiddels vijftien jaar en heeft in de loop der jaren een gezonde groei doorgemaakt. "Door onze ervaring in bestaande en nieuwe scherminstallaties hebben onze monteurs een brede opleiding in het installeren van deze installaties genoten", zegt Peter. "Wij werken alleen met materialen en onderdelen uit het A-segment en werken met korte lijnen, doordat al het werk door eigen mensen wordt uitgevoerd."

"Wij leveren complete scherminstallaties, doen renovaties en overige schermgerelateerde diensten. De afgelopen jaren hebben we ons eigen werkmateriaal en machines aangeschaft om zo efficiënt mogelijk te werken", vertelt Peter. "Elke klant is voor ons even belangrijk, of hij nu 2.000 m2 of 20 hectare heeft."

Voor meer informatie:
Peter van der Valk
El Flaco Scherminstallaties bv
Stationsweg 63
2675 AM Honselersdijk
Tel: 0174-648261
Fax: 0174-630981
Mob: 06–51325987
Mob: 06- 54797799
pvandervalk@hotmail.com
elflaco1@caiway.nl