Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitstel overeenkomst kassengebied Steenbergen

De provincie Noord-Brabant geeft de gemeenteraad van Steenbergen meer tijd en informatie om een definitief besluit te nemen over de komst van een groot kassengebied naast de suikerfabriek in Dinteloord.

Commissaris van de Koningin Wim van de Donk heeft dat vandaag besloten vanwege een dreigende politieke crisis in Steenbergen.

Tussen de Steenbergse raad en het college is onmin ontstaan over het plan voor een kassengebied van meer dan 200 hectare. Volgens een provinciewoordvoerder stond de positie van burgemeester Jan Hoogendoorn en zijn wethouders ter discussie.

Van de Donk heeft besloten een onderzoek naar de gang van zaken te doen, vanwege interpretatieverschillen over de intentieverklaring die gemeente en provincie eind november hebben ondertekend. De deadline van 15 januari die de provincie Steenbergen had opgelegd voor het besluit, is voor onbepaalde tijd opgeschort.

Bron: ANP

Publicatiedatum: