Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nunhems presenteert nieuw peenras Romance F1

Tijdens de Tuinbouw Vakbeurs op 9, 10 en 11 december te Venlo presenteerde Nunhems haar nieuwe peen ras Romance F1. Roland Koets, vertegenwoordiger voor het gewas peen in Nederland, vertelt: "De Romance-peen wordt geprezen om haar smaak. Alle bezoekers op de stand van Nunhems konden elke dag lekkere gerechten proeven, waaronder verse hutspot, gemaakt met het ras Romance F1, bereid door de firma Ekra."Niets voor niets is de smaak van de Romance-peen als ‘zeer goed’ beoordeeld in de smaakproef die Odin onlangs heeft georganiseerd. Hiernaast heeft Romance F1 +/- 120 groeidagen nodig, iets minder dan de huidige standaard in de markt. Roland: "Voor de biologische telers is dit een groot voordeel omdat dan een extra onkruidbehandeling uit te voeren is en de eerste vlucht van de wortelvlieg wordt ontlopen."

Daarnaast is Romance F1 zeer mooi glad en uniform. Dit betekend dat er minder verliezen zijn bij het spoelen en dat er een hoog rendement gehaald wordt door de peen spoelers. Naast Romance F1 heeft Nunhems de rassen Laguna F1, geschikt voor de primeur en het vroege segment en Elegance F1, geschikt voor het late segment.

Voor meer informatie:
Roland Koets.
Nunhems Netherlands BV
Tel: +31 (0)6-51344068
Fax: +31 (0)475 595104
E-Mail:
www.nunhems.com
 
Publicatiedatum: