Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Werk veilig en verantwoord!

Laat uw maskers keuren tijdens de Masker ‘APK’ dagen

Het is binnenkort weer tijd om uw maskers te laten keuren! U wilt toch ook veilig werken met persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) van de hoogste kwaliteit? Maar alleen met goede PBM bent u er nog niet. Vast onderdeel van onderhoud is een jaarlijkse controle om veilig te kunnen blijven werken. Voor de controle van uw ademhalingsbescherming bent u bij ons aan het juiste adres. De GO-partners organiseren in week 5 en 6 van 2010 wederom de Masker 'APK' dagen.

Tijdens de Masker ‘APK’ dagen staan er testunits bij de bedrijven van de GO-partners: Handelsonderneming CJ Klep (Etten-Leur), Mertens (Horst) en Joh. Vos Capelle (Sprang-Capelle). U kunt uw vol- en halfgelaatsmaskers van 3M, North, Dräger, Spasciani en Auer brengen of laten ophalen. Onze arbospecialisten en een maskercontroleur reinigen de maskers uitvoerig, testen ze op lekdichtheid en keuren deze volledig. Daarbij vervangen ze oude filters en rubbers. Van ieder masker ontvangt u een uitgebreid keuringsrapport, dat u kunt tonen bij bezoek van de arbeidsinspectie. Ook aanblaassystemen, zoals Compact-air, testen zij voor u (dit duurt ongeveer een week).

Wanneer en waar?

3 en 4 februari 2010
Handelstraat 6, 5961 PV Horst.
Bel voor meer informatie met Martijn Leenders: (06-5154 1582)


10 februari 2010 bij Vos:
Hoofdstraat 35, 5161 PD Sprang-Capelle.
Bel voor meer informatie met Bram van Berkel (06-5102 3534) of Marcel Bax (06-5359 1442).


11 februari 2010 bij Klep:
Korte Brugstraat 100, 4871 XT Etten-Leur.
Bel voor meer informatie met René Lazeroms (06-2067 2144) of Gerwin Elsten (06-2956 6759)
Afgekeurd en dan?

Met een afgekeurd masker mag u volgens de arbowet niet werken. Logisch, want dat brengt de veiligheid van uzelf of uw personeel in gevaar. Daarom doen de GO-partners u een interessante aanbieding voor eventuele afgekeurde maskers. Informeer bij de partner bij u in de buurt.

Publicatiedatum: