Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Corwin van Heijningen wint week gratis huur krattenwasmachine Limex

Limex Crate Washing Solutions kijkt tevreden terug op de driedaagse Tuinbouwvakbeurs te Venlo. We hebben goede respons op onze aanwezigheid gekregen en onze diensten zoals verhuur, verkoop en full-service reinigen aldus Jan van Hoef van Limex. Ook het feit dat de Tuinbouwvakbeurs nagenoeg in onze achtertuin werd georganiseerd heeft bijgedragen aan de grote belangstelling. De nieuwe contacten die zijn gelegd en leads worden op dit moment benaderd en verwerkt.

Limex verlootte onder haar stand bezoekers één week gratis huur van een krattenwasmachine. Corwin van Heijningen van Fidafleur BV (www.fidafleur.nl) te Bruchem is de gelukkige prijswinnaar. Volgens een verraste heer van Heijningen komt het goed uit dat hij gewonnen heeft omdat het al in de planning lag een machine te huren. In januari 2010 zal de prijs aan de heer van Heijningen worden aangeboden. Limex wil via deze weg iedereen bedanken voor hun bijdrage aan het succes van de beurs.

Limex Crate washing Solutions
Industrieterrein 120
5981 NC Panningen
tel: 077 3074412
fax: 077 3078084
[email protected]
Publicatiedatum: