Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Handzamer formaat vangstrook

Een nieuw formaat Rollertrap maakt het voor telers een stuk eenvoudiger de lijmfoliestroken op te hangen. Koppert Biological Systems is de leverancier van dit handzame formaat van 5 cm x 100 meter. Telers zetten Rollertraps steeds vaker in als corrigerende maatregel voor het wegvangen van witte vlieg. Het nieuwe, kleinere formaat maakt het ophangen van de Rollertraps voor telers een stuk eenvoudiger.

Naast de groenteteelt kan ook in de sierteelt het nieuwe formaat goed van pas komen. Daar worden de vangstroken vaak vlak boven het gewas gehangen. Grotere lijmstroken kunnen dan veel licht tegen houden. Bij het nieuwe formaat is dit aanzienlijk minder. De doelplagen zijn dezelfde: witte vlieg, trips en vliegende plagen in het algemeen.Hoogwaardige kwaliteit

In vergelijking met andere kleine lijmfoliestroken plakt de lijm van deze kleine Rollertraps net iets beter. Tripsen kunnen niet uit de lijm kruipen, zoals dat wel het geval is bij stroken met een drogere lijm. Bovendien is de kleur net zo aantrekkelijk voor vliegende insecten als die van andere types vangstroken.

De nieuwe Rollertrap is verkrijgbaar in de kleur geel en verpakt per 3 stuks. Overige formaten die Koppert in haar assortiment heeft zijn: 15 cm x 100 m, 30 cm x 100 m en 15 cm x 500 m.

Publicatiedatum: