Paprika's en wortelen met succes aan de man gebracht

Winternachtmarkt Agriport A7 levert Stichting AED 4000 euro op

Burgemeester Leegwater van de gemeente Wieringermeer heeft woensdag een cheque ter waarde van € 4.018,55 overhandigd aan Stichting A.E.D Wieringermeer. Dit is de opbrengst van de entree van de overdekte Winternachtmarkt en de verkoop van de paprika’s en wortelen, tijdens de officiële opening van plangebied Agriport A7 op vrijdag 28 november.

Ter ere van de officiële opening van plangebied Agriport A7 werd die vrijdag een overdekte ‘Mega Winternachtmarkt’ georganiseerd met aansluitend een groot feest. Beloofd was, dat de entree van € 1,- per persoon, in z’n geheel ten goede komt aan de Stichting A.E.D., een organisatie die reanimatiecursussen aanbiedt. Hiervoor heeft Rotary Wieringerland, die veel goede doelen steunt in de regio, zich tijdens de markt ingezet.

Kwekerij De Wieringermeer en Hiemstra BV stelden kosteloos paprika’s en wortelen beschikbaar voor de verkoop tijdens de markt. Ook de opbrengst hiervan was bestemd voor Stichting A.E.D. Wieringermeer. Dit vond de gemeente zo’n goed initiatief, dat burgemeester en wethouders om de beurt samen met enkele medewerkers achter de marktkraam stonden om deze groenten aan de man te brengen. Met succes; de opbrengst bedraagt in totaal: € 4.018,55. Meer informatie over stichting A.E.D kunt u vinden op hun website: www.stichtingaed.nl
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven