Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Horticoop nieuwe eigenaar van Mardenkro

Toeleverancier voor de glastuinbouw Coƶperatie Horticoop te Bleiswijk is met de eigenaar van Mardenkro B.V. te Baarle-Nassau tot overeenstemming gekomen over de overname van dit bedrijf. De reden van deze overname is dat de oprichter en eigenaar van Mardenkro B.V., Martin Kroeze, om gezondheidsredenen niet langer een actieve rol kan blijven vervullen in dit bedrijf en door de verkoop aan Horticoop een betrouwbare continuatie van het bedrijf heeft willen waarborgen.


Ondertekening van de overeenkomst

Mardenkro B.V. is een bekende producent van unieke schermmiddelen voor de tuinbouw. Door het bedrijf zijn innovatieve producten ontwikkeld, zoals ReduSol, ReduHeat en ReduClean, waarvoor wereldwijde patenten zijn verleend. Het bedrijf heeft een nationale en internationale distributieketen opgebouwd met diverse productiefaciliteiten. De verdere ontwikkeling van bestaande en nieuwe producten zal sterk worden voortgezet. Daartoe is het bedrijf uitgerust met een eigen laboratorium. De directievoering wordt vervuld door Jort Gerritsen. Het verkoopteam is inmiddels versterkt.Coƶperatie Horticoop is de grootste toeleverancier in de glastuinbouw in Nederland en heeft tevens een sterke internationale positie ontwikkeld. De overname past in de strategie van Horticoop om in de sterk toenemende schaalvergroting in de tuinbouw, te beschikken over innovatieve fabrikanten, die toegevoegde waarde leveren aan de leden en klanten van Horticoop. In synergie zullen beide bedrijven hun positie in de diverse markten verder kunnen versterken. In het huidige distributiepatroon van de Mardenkro producten zullen geen belangrijke veranderingen worden aangebracht.
Publicatiedatum: