Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PTC+ helpt tuinbouwcentrum India

Praktijktrainer PTC+ in Barneveld richt in India een internationaal tuinbouwcentrum op. Het centrum gaat trainingen verzorgen voor studenten uit de hele tuinbouwketen. PTC+ Internationaal tekende daarvoor een overeenkomst met de regering van de Indiase deelstaat Rajasthan. Het International Horticulture Innovation and Training Centre richt zich op de hele keten van teelt tot detailhandel, met speciale aandacht voor fresh handling. Het is de bedoeling dat PTC+ ook na de start ondersteuning biedt. PTC+ en de deelstaatregeling hebben een overeenkomst gesloten voor tien jaar.

In het centrum komen trainingen voor tuinders, die voorop lopen en willen gaan exporteren, en voor grote groepen kleine boeren. De eerste training van Indiase trainers in Nederland vindt plaats in Nederland plaats. Volgens de LNV-afdeling in Delhi, die een actieve rol gespeeld bij de overeenkomst, biedt het trainingscentrum goede kansen voor Nederlandse toeleveranciers om hun producten te promoten. 

Bron: Nieuwe Oogst
Publicatiedatum: