Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Henk Maas introduceert nieuw plukkersregistratiesysteem

Tholen - Henk Maas van de gelijknamige weegschalenfirma introduceerde op de Groentendagen in Venlo zijn nieuwe plukregistratiesysteem. Volgens Henk Maas is het een ware weegnoviteit. "Je hebt geen computer nodig, maar stopt thuis de geheugenchip in de computer en die toont vervolgens een overzichtelijke registratie van de oogst!"



Henk verwacht dat het systeem met name voor aspergetelers interessant is. "Het systeem is voorzien van een speciale plukregistratiesoftware met een geheugen voor maar liefst 1000 plukkers, die gemakkelijk zijn te selecteren door een nummer of door middel van barcode scanning. Het dagtotaal per plukker of het totaal van alle plukkers is eenvoudig uit te draaien en op het dagtotaal per plukker kun je het aantal kistjes met bijbehorend gewicht aflezen."



Het systeem heeft een waterbeschermd vlak toetsenbord met 24 toetsen en een duidelijk afleesbaar LED-display. Het elektronisch weegplateau heeft een gemoffeld stalen frame en een rvs- bovenplateau, voorzien van 4 stevige stelvoeten. Het weegvermogen is 30 kilo.


Voor meer informatie:
Henk Maas
Henk Maas Weegschalen
Tuinstraat 1
4264 AW Veen
Tel: 0416-693404
Fax: 0416-694104
www.henkmaas.nl

Publicatiedatum: