Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Enquête over tomatenbronsvlekkenvirus in paprika

Ook dit jaar wordt door het Productschap Tuinbouw onderzoek gefinancierd naar tomatenbronsvlekkenvirus in paprika. Net als in het voorgaande jaar willen LTO Groeiservice en Wageningen UR Glastuinbouw via een enquête peilen hoe de stand van zaken is rondom het tomatenbronsvlekkenvirus in paprika.

Naast het tomatenbrons-vlekkenvirus zijn er dit jaar ook enkele gevallen opgedoken van het paprikamozaïekvirus. De schaal waarop besmetting met het paprikamozaïekvirus in dit teeltseizoen is opgetreden, is nog onduidelijk. Daarom staan in de enquête ook enkele vragen over dit virus. Het invullen van de enquête zal maximaal 10 minuten kosten.

Ook als u het afgelopen jaar niet te maken heeft gehad met de bovengenoemde virusaantastingen is het toch zeer nuttig is als u reageert. Het invullen kost dan nog geen 4 minuten. Om dit alles inzichtelijk te maken, wordt uw medewerking aan de enquête zeer op prijs gesteld. Alle paprikatuinders hebben per post het enquêteformulier gekregen. Als u er prijs op stelt om digitaal de vragen te beantwoorden klik dan hier.

U kunt de enquête versturen als bijlage per e-mail naar: [email protected]. Heel hartelijk bedankt voor uw medewerking!
Publicatiedatum: