Enquête over tomatenbronsvlekkenvirus in paprika

Ook dit jaar wordt door het Productschap Tuinbouw onderzoek gefinancierd naar tomatenbronsvlekkenvirus in paprika. Net als in het voorgaande jaar willen LTO Groeiservice en Wageningen UR Glastuinbouw via een enquête peilen hoe de stand van zaken is rondom het tomatenbronsvlekkenvirus in paprika.

Naast het tomatenbrons-vlekkenvirus zijn er dit jaar ook enkele gevallen opgedoken van het paprikamozaïekvirus. De schaal waarop besmetting met het paprikamozaïekvirus in dit teeltseizoen is opgetreden, is nog onduidelijk. Daarom staan in de enquête ook enkele vragen over dit virus. Het invullen van de enquête zal maximaal 10 minuten kosten.

Ook als u het afgelopen jaar niet te maken heeft gehad met de bovengenoemde virusaantastingen is het toch zeer nuttig is als u reageert. Het invullen kost dan nog geen 4 minuten. Om dit alles inzichtelijk te maken, wordt uw medewerking aan de enquête zeer op prijs gesteld. Alle paprikatuinders hebben per post het enquêteformulier gekregen. Als u er prijs op stelt om digitaal de vragen te beantwoorden klik dan hier.

U kunt de enquête versturen als bijlage per e-mail naar: martijn.schenk@wur.nl. Heel hartelijk bedankt voor uw medewerking!

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven