Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

DLV Plant start nieuwe onderneming in Latijns Amerika

DLV Plant start per 1 januari 2009 met een eigen zelfstandige onderneming in Costa Rica onder de naam DLV Plant Agro Consultores Latino America. Het bedrijf richt zich op de advisering van ondernemers in de tuinbouwsector in Latijns Amerika. Daarnaast wordt gewerkt aan het opzetten van gezamenlijke projecten tussen de Nederlandse tuinbouw en de tuinbouw in Latijns Amerika.

Het bedrijf DLV Plant in Costa Rica komt onder de leiding te staan van Jan Wybrand Tuinstra. Hij woont in Costa Rica en heeft jarenlang ervaring opgedaan in de tuinbouwsector in Latijns Amerika. Voorheen was Tuinstra in de regio werkzaam voor Fides. Hij zal in nauwe samenwerking met adviseurs uit Nederland van DLV Plant de tuinbouwsector in Centraal Amerika van advies voorzien. Het team wordt in de komende jaren verder uitgebreid en zal actief worden in alle tuinbouwsectoren in Latijns Amerika. 
Publicatiedatum: