Enalco verhuisd naar Honderdland

Enalco heeft zijn intrek genomen in een nieuw bedrijfspand op Honderdland. Het bedrijf, dat met name uitlaatgassystemen voor de glastuinbouw en industrie fabriceert en levert, is vanaf nu gevestigd op Honderdland 305. Door de voortgaande groei van het bedrijf was het huidige pand op Coldenhove niet langer meer berekend op de bedrijfsactiviteiten.

"We hebben de laatste jaren een flinke groei doorgemaakt. In Nederland behoren we tot de grootste fabrikanten in ons werkgebied en ook in Europees verband zijn we een belangrijke leverancier. Die groei vraagt meer productie- en magazijncapaciteit. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een pand dat beter aansloot bij onze eisen en wensen", legt directeur Wilfried Veenman van Enalco uit.

Belangrijkste activiteit van het bedrijf is de productie van uitlaatgassystemen voor tuinbouw en industrie. Enalco biedt daarin een totaalpakket voor achter de WKK-installatie: intelligente combinaties van rookgaskoeler, condensor, geluiddemper en schoorsteen. Door de integratie van die producten kan Enalco oplossingen op maat waarborgen. Ook CO2-units en warmtewisselaars maken onderdeel uit van het assortiment. Wilfried Veenman: "Met de stijging van de energieprijzen zie je de aandacht voor energie-efficiency alleen maar toenemen. We zullen dat zeker kunnen merken in de vraag naar onze producten."

Bron: Het Hele Westland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven