Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Wij groeien met onze klanten mee"

Van der Drift voorziet steeds meer telers van aggregaten

Tholen - In 1976 startte Piet van der Drift met het leveren van aggregaten aan de tuinders in de regio. Sinds 1991 is zoon Eric het bedrijf komen versterken en is het bedrijf fors uitgegroeid. "Wij groeien met onze klanten mee", vertelt Eric. Ook de capaciteit van de aggregaten is in de loop der jaren fors gegroeid. De klein benzine-aggregaatjes van 15 kVA hebben in de loop der jaren plaats gemaakt voor aggregaten van 600 tot 800 kVA.


Piet en Eric van der Drift

"Vroeger kochten tuinders een aggregaat als ze een goed jaar hadden. Tegenwoordig zitten wij er bij de eerste bouwfase bij. De aggregaten zijn een soort verzekering geworden in het geval van stroomstoringen. De tijd eist het, schade door stroomuitval wordt niet meer verzekerd", vertelt Eric. "We zien nu telersverenigingen en verpakkingsbedrijven als klanten binnenkomen zoals Prominent en Greenpack."Van der Drift onderscheidt zich met haar snelle service. “Je kunt bij ons terecht voor het plaatsen en installeren van de aggregaten. Ook verhuren we onze machines aan vaste klanten. Zo hebben we de laatste jaren veel aggregaten geleverd in Kenia en Oeganda. Bedrijven typen op internet het motortype in en komen bij ons uit. We hebben altijd grote machines op voorraad staan", vertelt Piet.De leverancier uit 's Gravenzande maakt zich sterk voor kwaliteitsaggregaten. "Wij werken alleen met Westers gefabriceerde merken. Er zijn in de achterliggende jaren machines gekomen van Chinese komaf, maar die kwaliteit is niet goed", vertelt Eric. Bij voorkeur levert Van den Drift gebruikte aggregaten uit bijvoorbeeld ziekenhuizen. "Soms hebben die aggregaten een paar honderd uur op de teller, maar dan zijn ze nog prima geschikt voor de telers. Als je zo 5000 euro kunt besparen, moet je dat vooral doen. Wij zijn altijd op zoek naar jong, weinig gebruikt materiaal."In de toekomst hoopt het familiebedrijf op dezelfde voet verder te gaan. "We gaan gewoon door. Wij werken aan huis en zijn daardoor 24 uur per dag en 7 dagen per week oproepbaar. Zeker de mensen in het Westland - maar ook daarbuiten - kunnen zo genieten van een snelle service", vertelt Eric. "Vertrouwen in elkaar is het uitgangspunt."

Voor meer informatie:
Eric van der Drift
Van der Drift Aggregaten
Groeneweg 181
2691 MN 's-Gravenzande
Tel: 0174-513153
www.drift-aggregaten.nl