Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leontiene van Genuchten versterkt onderzoeksteam DLV Plant

Per 1 november komt Leontiene van Genuchten het team onderzoek van DLV Plant versterken. Leontiene gaat aan de slag in de functie van senior projectleider onderzoek gewasbescherming. Leontiene heeft veel ervaring opgedaan met de gewasbescherming in de glastuinbouw. Tijdens haar laatste werkkring bij de divisie Agro van BASF was zij actief als technisch specialist Glastuinbouw.

Met het aantrekken van Leontiene van Genuchten geeft het team onderzoek van DLV Plant inhoud aan haar ambitie om haar positie als Praktijk Onderzoek activiteiten verder uit te bouwen. DLV Plant is een toonaangevende en onafhankelijk advies - en onderzoekspartner voor de plantaardige sectoren. Haar activiteiten richten zich op advies, onderzoek, projecten zowel in Nederland als daarbuiten. DLV Plant heeft 160 adviseurs, onderzoekers en projectleiders in dienst.
 
Publicatiedatum: