Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ton Bertels van Mardenkro:

"Mardenkro heeft scherming weer op de kaart gezet"

Tholen - Sinds de oprichting van Mardenkro in 1986 is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie in de tuinbouwbranche. "Wij maken scherm- en reinigingsmiddelen voor de tuinbouw en zijn inmiddels in elk werelddeel te vinden", vertelt Ton Bertels. In deze videoreportage demonstreert hij de mogelijkheden van de schermmiddelen. "Vijftien jaar geleden was scherming op leven na dood, maar wij hebben als Mardenkro schermen weer op de kaart gezet door een aantal eigenschappen in de schermmiddelen te bouwen."


Ton Bertels van Mardenkro

Mardenkro is met name bekend door het wereldwijd toegepasteschermsysteem ReduHeat/ReduSol - ReduClean. Mardenkro is hiervan deuitvinder, producent én leverancier. "Ons krijtproduct ReduSol is na een half uur watervast en blijft het hele seizoen zitten. Wil je het eraf dan gebruik je ReduClean en met een regenbui heeft de teler weer een compleet schone kas", vertelt Ton Bertels. "Wij komen daarmee steeds dichter bij de teelt te zitten. Maar Mardenkro reikt de telers slechts 'tools' aan waarmee hij zijn doelen kan bereiken. De tuinder stelt zijn eigen schermwerking in.


Het team van Mardenkro op de Horti Fair

Klik hier om de videoreportage te bekijken...

Voor meer informatie:
Ton Bertels
Mardenkro
Geerstraat 8
5111 PS Baarle-Nassau
Tel: 013-5077069
Fax: 013-5077343
www.mardenkro.com
Publicatiedatum: