Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Esther van Echtelt van Philips over nieuwe LED's:

"Meerproductie van 15% tot 20% én verbeterde plantkwaliteit"

Tholen - Philips was langere tijd voorzichtig om hoog van de toren te blazen over de LED-verlichting, maar haalde op de Horti Fair vorige week uit met de introductie van de GreenPower LED-module en LED-string. "We hebben de afgelopen jaren verscheidene proeven gedaan met bewezen resultaten en oplossingen, die naast een meerproductie de kwaliteit van de plant verbeteren. Daarom kunnen we nu ook echt een goed product introduceren wat echt waarde biedt", vertelt Esther van Echtelt van Philips.


De LED-String en de LED-module

Veel telers kwamen de afgelopen week een kijkje nemen in de stand van Philips. "Er was heel veel interesse. Op dit moment hebben we met name oplossingen voor onderzoeksfaciliteiten. We vinden het erg belangrijk om de proeven met de juiste partners uit te voeren. De LED-verlichting van Philips kunnen in elke teelt worden toegepast. "Maar we kijken per toepassing naar de voordelen. Zo starten we een proef met LED-verlichting in de tomatenteelt, met als doel een meerproductie en een betere kwaliteit. We denken met dezelfde lichtinput een meerproductie van 15 tot 20% te realiseren!"

Klik hier voor de videoreportage...

Voor meer informatie:
Esther van Echtelt
Philips
Tel: 040-2787906
Mob: 06-23342932
www.philips.com/horti
Publicatiedatum: