Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Samenwerking Wilgengroep en Priva bekrachtigd

Tijdens de Horti Fair is op dinsdagmiddag 14 oktober in de Priva stand de samenwerking tussen Wilgengroep en Priva bekrachtigd. Deze samenwerking tussen Wilgengroep, logistiek automatiseerder en Priva, tuinbouw automatiseerder, is gericht op het oplossingsgericht meedenken en uitvoeren van complexe tuinbouwprojecten. Bij deze projecten is de beschikbaarheid van informatie uit de verschillende onderliggende systemen van cruciaal belang voor de totale bedrijfsvoering van tuinbouwbedrijven.

De schaalvergroting in de tuinbouw brengt met zich mee dat ook de complexiteit binnen de tuinbouwbedrijven toeneemt. Deze toename van complexiteit leidt ertoe dat goed inzicht in de onderliggende processen van cruciaal belang is. Hiervoor is goede samenwerking in het voortraject van nieuwbouwprojecten noodzakelijk. Priva en Wilgengroep onderstrepen het belang van vroegtijdige samenwerking via ondertekening van de overeenkomst.


Zittend v.l.n.r. Meiny Prins (Priva) en Bas Lagerwerf (Wilgengroep). Staand v.l.n.r. Alexander van der Heiden en John van der Knaap (Priva) en René van der Horst en Theo Willemsen (Wilgengroep).

De samenwerking zorgt voor optimale afstemming tussen de portfolio’s van beide bedrijven. Hierbij draagt de Wilgengroep de kennis van de logistieke processen aan en zorgt Priva voor de afstemming met het klimaat. Via het bekende ‘thinking’, ‘making’ en ‘perfecting’, oftewel denken, maken en optimaliseren, willen Priva en de Wilgengroep de tuinbouwondernemers ondersteunen met hun volgende stap in de bedrijfsvoering.

Over Wilgengroep

De Wilgengroep is expert op het gebied van interne logistiek. Het bedrijf heeft alle disciplines in huis om een logistiek project nauwgezet in kaart te brengen op basis van de specifieke behoeften en mogelijkheden. Eén specialist die het project niet beperkt tot het opleveren van het systeem, maar voor wie een optimale service en onderhoud daarvan integraal deel uitmaken. In 2008 is Berg Product uit De Lier overgenomen om de geïntegreerde dienstverlening richting tuinbouw uit te breiden naast de reeds bestaande activiteiten in de industriële wasserijbranche en de hout- en metaalbewerking.
 

Over Priva

Priva heeft in vijftig jaar een enorme expertise opgebouwd. Zowel op het gebied van klimaatbeheer als op het gebied van automatisering van bedrijfsprocessen, in de tuinbouwsector en de utiliteit. Het portfolio van Priva (hardware, software en diensten) zorgt niet alleen voor een optimaal klimaat, en dus voor een optimaal productieresultaat, maar ook voor centrale aansturing van apparatuur en processen, waardoor een hoge mate van efficiency in de bedrijfsvoering wordt bereikt. Priva heeft internationaal een centrale rol in de automatisering in de bedekte tuinbouw. Hierbij staat de ontwikkeling van de internationale tuinbouw en in het bijzonder de mensen die hierin actief zijn, centraal.
Publicatiedatum: