Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Million Dollar wedding

Tuindersduo Sander en Jessica door het oog van de naald

"In de spellen ging het dit keer even mis. We dachten echt de lopende band is onvermijdelijk dit keer", aldus Sander. Wendy hield de spanning er goed in, we stonden nog bij de laatste twee koppels te wachten op het ja of nee. Die onzekerheid is zo spannend zegt Jessica. De ontlading was gigantisch bij de bruid to be en Sander stond verbijsterd met zijn hand voor de mond. "Direct daarna voel je je echt klote, want er is weer een afscheid en je wordt toch vertrouwd met elkaar na die weken."

De zondag moesten ze gelijk weer op voor de volgende opdracht. Afgelopen week stond namelijk in het teken van hoge hakken, blaren, pijnlijke voeten en bloed zweet en tranen. Want…. aankomende zaterdag moet er gedanst worden. Na drie lessen van Julie en Coen, de crème-de-la-creme van dansend Nederland, moet het ook nog ergens op gaan lijken, grinnikt Jessica. Er wordt elke avond druk, maar met veel plezier geoefend in het dorpshuis.


Met de kindjes na een zenuwslopende show!

Alle hulp is dus weer welkom! Dus help dit tuindersduo, Sander en Jessica, door naar de volgende ronde door te stemmen. Zaterdagavond tussen 20.00 en 21.15 uur moet er gestemd worden. HOE? SMS ‘Sander’ naar 5656 of bel 0909-1301.
Publicatiedatum: