Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Royaal regelbereik met 3-weg mengkranen van Honeywell

Door het inpassen van verwarmingsinstallaties met open buffer- en KEBUS-systemen in de glastuinbouw is er meer vraag ontstaan naar een kleinere Kvs-waarde voor DN 200 mengkranen. Reden voor Honeywell om te komen met een nieuwe autoriteit op het gebied van de regeltechniek; de DR 200 met een aangepaste Kvs-waarde. Deze drieweg mengkraan voldoet aan de vraag van onze klanten naar een tussenmaat mengkraan om een nog royaler regelbereik te realiseren. Zo zijn onze relaties beter in staat een installatie te maken, die perfect aansluit op de processen in de glastuinbouw.

Optimale regeling

Een Kvs van 1000 kan een prima aanvulling zijn om het regelgedrag van installatiedelen gunstig te beïnvloeden. Door deze aanpassing wordt de autoriteit van deze kranen namelijk gunstiger in de hydraulische installatie, waardoor veranderingen snel kunnen worden ondervangen en er nauwkeuriger op ingestelde waarden kan worden geregeld. Deze aangepaste Kvs voor de DN 200 kraan is een aanvulling op het pakket van mengkranen waarmee reeds vele tuinbouwinstallaties optimaal worden geregeld. Uiteraard blijven ook de DR 200 mengkranen met een Kvs van 1600 normaal leverbaar.

Voor elke capaciteit en autoriteit heeft Honeywell een drieweg mengkraan. Van groot tot klein. Van verdelend tot mengend. Met ons uitgebreide productportfolio bieden wij voor elk vraagstuk de juiste oplossing.

Voor meer informatie:
Geert Helderman
Honeywell
Tel: 020 - 5656364
Website
Publicatiedatum: