Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
40 tuinders bezoeken PSV-stadion en Bavaria-brouwerij (11 foto's)

Geslaagde business-to-business dag van Dong Energy

Tholen - Donderdag 25 september werd er weer een Business-to-business dag georganiseerd door Dong Energy. Klanten werden hiervoor uitgenodigd. Ongeveer 40 tuinders hebben daar dankbaar gebruik van gemaakt, want het werd een gezellige dag. Het werd zonder meer een geslaagde dag met een bezoek aan het PSV-stadion in Eindhoven en de Bavaria-brouwerij in Lieshout.



In het Eindhoven werd het PSV-stadion bezocht. De organisatie van het stadion vergt een moderne bedrijfsvoering. Niet alleen tijdens de voetbalwedstrijden, waar natuurlijk veiligheid een item is, maar daarnaast. Het is een prachtige locatie om vergaderingen te organiseren of (pop)concerten. Het was een zonnig dag, waardoor het stadion nog beter uit de verf kwam. Na een fikse wegomleiding kwamen de deelnemers aan bij de Bavaria-brouwerij in Lieshout. De bierproeverij en de 'taples' in goede aarde viel bij de telers.



Klik hier voor de fotoreportage

Voor meer informatie:
Dong Energy
Pettelaarpark 117
s'-Hertogenbosch
Tel: 073-6160200
E-mail
Website