DONG Energy stelt zich aan u voor:

"Wij onderscheiden ons in de energiemarkt met persoonlijke aanpak"

Tholen - Het kantoor van Dong Energy staat in ’s Hertogenbosch. Hier houden ruim 100 medewerkers zich bezig met de sales- en marketingactiviteiten voor de Nederlandse markt. Andere werkzaamheden worden uitgevoerd op het hoofdkantoor in Denemarken. Dong Energy is een Deens staatsbedrijf. Er wordt over gedacht om een minderheidsbelang naar de beurs te brengen. Bij een gunstig beursklimaat, zal dat de volgende stap in de groei zijn. Daar is nu nog even het wachten op.


Vlnr: Rob Mossel, Frank van Dijk en Chrisje Clement


De Nederlandse tuinders kennen DONG Energy wel als energieleverancier. De tuindersmarkt is voor Dong Energy het belangrijkste marktsegment. Wat veel mensen niet weten, is dat het een aandeel heeft in gasvelden in de Noordzee. Bij Den Helder komt dat gas Nederland binnen. Dong Energy levert gas aan onder meer Gazprom, Eon en Essent. Het is een grote speler op de groothandelsmarkt van gas.

Doordat Dong Energy zowel producent is als leverancier van gas, hebben zij kennis van de totale energie waardeketen. Een team van analisten en accountmanagers houden de ontwikkelingen in de markt in de gaten en geven advies over de actuele energie vraagstukken waar tuinders mee te maken hebben. De accountmanagers in Nederland zijn het persoonlijk aanspreekpunt voor de tuinders. Dong Energy gaat voor de persoonlijke aanpak. Juist dat persoonlijke contact en advies is waarmee Dong zich onderscheidt in de energiemarkt.

Voor meer informatie:
Rob Mossel
Dong Energy
Tel: 073-6160200
Fax: 073-6160250
www.dongenergy.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven