Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ruimte voor 10 à 15 hectare meer product"

Red Star Trading zoekt enthousiaste tomatentelers

Tholen - Afgelopen zaterdag opende Red Star Trading officieel haar nieuwe pand, maar het bedrijf staat aan de vooravond van verdere veranderingen. "We hebben momenteel een areaal van 38 hectare in Nederland, met compagnons een areaal van 27 hectare in Spanje en 9 hectare in Engeland. Nu hebben we nog ruimte voor 10 à 15 hectare meer product aan verschillende trostomatenrassen voor 2009", vertelt Dirk van der Kaaij. "Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste telers die zich bij ons aan willen sluiten."

"Het is de bedoeling dat onze nieuwe telers trostomaten telen voor de Engelse, Duitse en Scandinavische markt. Dit kunnen verschillende rassen zijn. Red Star Trading teelt momenteel 5 tomatenrassen en in Engeland zullen dat er mogelijk 8 worden", vertelt Dirk. "Graag horen we op korte termijn wat de mogelijkheden zijn op uw bedrijf. Graag willen we jullie uitnodigen om een telefoontje of mailtje te sturen naar onderstaande e-mailadressen. Graag snel een berichtje vanwege het uittekenen bij de huidige afzetorganisatie!"

Voor meer informatie:
Red Star Trading
Dirk van der Kaaij (Op vakantie van 24-9 tot 2-10)
Mob: 06-43356100
Jan Baars
Mob: 06-43356102
F. Koekebakker
Mob: 06-55501501
www.redstar-trading.nl