Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Open Dag nieuwbouw Prins Group trekt 650 bezoekers

Zaterdag 20 september heeft de Prins Group de deuren van hun nieuwe bedrijfspand opengezet. Na een warme ontvangst konden de gasten de uitgezette route door het gehele bedrijfspand volgen om een indruk te krijgen van zowel het hele productieproces in de fabriek als wel de verschillende afdelingen werkvoorbereiding. De Prins Group bestaat uit Prins Kasprojecten, Prins Kassenbouw, Vepritec en Batist Systemen en levert wereldwijd complete kasprojecten. Alle medewerkers, duidelijk herkenbaar aan hun shirt in de bedrijfskleuren, stonden overal klaar om mensen te begeleiden en zo nodig van informatie te voorzien.



Bij iedere machine in de productieafdeling stond een medewerker die de werking demonstreerde en het was zeer interessant om het geautomatiseerde productieproces gade te slaan. Voor het nieuwe pand stonden alle hoogwerkers van Vepritec, de schermings - en luchtmechaniektak van de Prins Group als ook van firma Batist Kassenbouw die voor Prins Kassenbouw de projecten bouwt . Alle hoogwerkers en verreikers stonden gepoetst opgesteld en uitgeschoven tot hoogtes van 12 meter en het was duidelijk wat voor materieel vandaag de dag nodig is om nieuwbouwprojecten te realiseren.



Uiteindelijk eindigde de route in de prachtig versierde feestzaal. Hier werden alle gasten verwend met heerlijke hapjes en drankjes met als klap op de vuurpijl een geweldig optreden van de Kromme Jongens.


Publicatiedatum: