Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rob Wessels van Bakker Barendrecht:

"Roterno RZ is een mooie regelmatige trostomaat"

"We gaan nu al het derde seizoen in met Roterno RZ. Het blijft gewoon de lekkerste trostomaat in het fijnere segment. Wel hebben de vruchten de neiging om aan het eind van het seizoen iets te fijn te worden", vertelt Rob Wessels van Bakker Barendrecht. "Bakker Barendrecht heeft zelf een testpanel dat alle nieuwe tomatenrassen beoordeelt. Daarnaast doen we regelmatig uitgebreide productkeuringen met onze klanten. We zochten al een tijdje naar een fijne trostomaat met een onberispelijk uiterlijk, goede houdbaarheid en prima smaak."

"Roterno viel op en werd de opvolger van de iets te grove Cedrico RZ. Het product ligt flow-pack verpakt in de schappen van supermarktketen Albert Heijn. Daarbij is ons streven om jaarrond trossen - 5 à 6 tomaten- van 500 gram te leveren. Dit is niet altijd even makkelijk. Wij ervaren dat Roterno soms te fijn wordt aan het eind van het seizoen. Samen met onze telers werken we daar nu aan."

Bron: Seeds & Services Tomaat, Rijk Zwaan
Publicatiedatum: