Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Honeywell introduceert speciale site voor glastuinbouw

Honeywell is prominent aanwezig in de wereld van de glastuinbouw. U komt ons tegen in tientallen landen en duizenden kassen. Om de afstand tussen u en ons echter nóg kleiner te maken is er vanaf 1 oktober jl. een speciale Honeywell Agro site online. Dé manier om openingstijden en reistijden te omzeilen. Speciaal voor u!



Via www.Honeywell-agro.nl kunt u op elk gewenst tijdstip van de dag de benodigde informatie ophalen en gebruiken. Zeven dagen in de week, 24 uur per dag. Deze nieuwe site is bedoeld voor installateurs, adviseurs, groothandelaren en tuinders. Naast de adresgegevens van onze leveranciers biedt de website een breed scala aan technische informatie en documentatie, specificatiebladen en certificaten. Bovendien kunt u via de site snel doorklikken naar ons programmaoverzicht en onze handige selectietools, die uw werk aanzienlijk kunnen vereenvoudigen.

Ook kunt u de digitale versie van onze Regelvisie voor de glastuinbouw inzien of downloaden met vele artikelen over projecten, die u of uw collega’s samen met Honeywell succesvol hebben uitgevoerd. In eerste instantie is de site alleen in het Nederlands, maar binnenkort zal de site ook in de Engelse taal beschikbaar zijn.

Kijk ook even op: www.honeywell-agro.nl
Publicatiedatum: