Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Priva en Wageningen UR Glastuinbouw praten telers bij over Optimakas

Priva en Wageningen UR Glastuinbouw organiseerden onlangs voor het Limburgse telersnetwerk INES een middag waarin de mogelijkheden van de Optimakas werden belicht. INES (Innovatienetwerk Nieuwe Energie Systemen) is een netwerk van leden van de LLTB die willen innoveren op het gebied van energie in de glastuinbouw. Maurice de Vlieger gaf bij de Firma Gipmans de telers een grondige workshop waarin technische en plantenfysiologische aspecten van semi-gesloten telen in samenhang werden behandeld.


De mogelijkheden van de optimakas werden besproken bij het Limburgse INES netwerk.

Diverse filmpjes van telers die innovaties al toepasten werden getoond. Er kwamen veel vragen boven over de praktische toepassing van de nieuwe technieken. Het netwerk nodigde al eerder sprekers van andere toeleveranciers uit, met het doel een volledig beeld te krijgen van de laatste stand van de technische mogelijkheden. Geruggensteund door het netwerk staan telers sterker bij het uitvoeren van hun innovatieplannen.
Publicatiedatum: