Bezoek Bioclimatic op de Horti Fair ( 01.0223)

Bioclimatic introduceert naast ionisatie nu ook UVC-techniek

Met ionisatie kunnen we in de naoogst zorgen voor een perfecte omgeving in de opslag van uw kwaliteitsproduct. We voorkomen verspreiding van schimmels en andere luchtbesmettingen. In speciale situaties (denk aan laboratoriumomgeving) kunnen we dit ook met UVC doen. UVC-techniek is een techniek die al vele jaren oud is en met succes in bijvoorbeeld de vleesverwerkende industrie veel wordt toegepast bij de desinfectie van oppervlakte en lopende banden.

Omdat er ook in de groentenverwerkende industrie steeds meer gekeken wordt naar het voorkomen van besmettingen en Bioclimatic steeds meer met deze vragen werd geconfronteerd zijn zij op zoek gegaan naar een oplossing voor deze sector.
Door een goed contact met een Duitse leverancier zijn zij dan ook in staat om in alle gevallen met een 'custom made' oplossing te komen.

Door middel van UVC-stralen kan men het besmette gebied continu belichten. Op deze manier verminderd men het aantal kiemen, microben en bacteri├źn aanzienlijk. Daarna zorgt het ook voor dat gedurende de werkdag de micro-organismen zich niet vermenigvuldigen om een optimale kwaliteit te garanderen.

Voor meer informatie:
Bert van Klink
Bioclimatic
Luzernestraat 53a
2153 GM Nieuw-Vennep
Tel: 0252-626962
Fax: 0252-626979
Mob:06-51 049090
www.bioclimatic.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven