Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ener·G Nedalo plaatst eerste MTU 20V van Nederland

Medio september stelt Nederlands oudste warmtekrachtspecialist Ener·G Nedalo de eerste elektrische MTU 20V van Nederland in bedrijf. De 2 MWe sterke krachtbron draait in een wkk-opstelling bij een glastuinbouwbedrijf in Venlo. Deze primeur onderstreept de vooraanstaande positie van Ener·G Nedalo in het streven naar moderne, duurzame en energiezuinige technologieën voor warmte/kracht en noodstroom.MTU heeft wereldwijd naam in betrouwbaarheid, baanbrekende technologie en uitgebreide service. Het leveringsprogramma omvat onder meer dieselmotoren, gasmotoren, gasturbines voor landbouw en industrie op het land, op het water en in de lucht. Met de 20V introduceerde MTU begin dit jaar het vlaggenschip van de succesvolle 4000-serie gasmotoren. Deze 20V gasgeneratorset is gebaseerd op de reeds bestaande krachtige 20V dieselmotor. Binnen de range gasmotoren is de MTU 20V de kroon op de 4000-serie die nu met de 8V (780 kWe), de 12V (1169 kWe), de 16V (1560 kWe) en deze 20V (1950 kWe) ieder energievraagstuk optimaal bedient.

Ener·G Nedalo is officieel dealer van onder meer MTU, Mercedes en Perkins, en heeft een gevestigde reputatie als toonaangevend leverancier van warmtekrachtsystemen van 33 kW tot 10 MW. Ener·G Nedalo is Nederlands oudste specialist in warmtekrachttechniek. Dit pionierschap leverde een ongekend grote schat aan vakkennis en creativiteit op die zich nog steeds laat herkennen in de beste, meest efficiënte, inventieve en betaalbare oplossingen. Het bedrijf is sinds 2003 onderdeel van het Britse concern Ener·G PLC. Dit ontsluit het gehele internationale netwerk van de organisatie en stimuleert de wisselwerking met andere kennisgebieden en technologieën binnen de groep.

Voor meer informatie:
Chris van Tiggelen
Ener·G Nedalo
Mob: 06-12511237
Tel: 0297-293210
Fax: 297-285930
www.ener-g.nl
Publicatiedatum: