Jan Paul van der Kolk verruilt Hoogendoorn voor DLV Plant

Per 1 september heeft Jan Paul v.d. Kolk (28) het team onderzoek van DLV Plant versterkt. Jan Paul gaat aan de slag in de functie van onderzoeker Glastuinbouw.
Na het afronden van zijn studie aan de HAS heeft Jan Paul v.d. Kolk een aantal jaren werkervaring opgedaan, waarvan de laatste periode bij Hoogendoorn Growth management. Binnen team onderzoek van DLV Plant gaat Jan Paul zich vooral richten op het opzetten van teelt- en klimaatonderzoek in de glastuinbouw.

Met het aantrekken van Jan Paul v.d. Kolk geeft het team Onderzoek van DLV Plant inhoud aan haar ambitie om haar positie als Praktijk Onderzoek activiteiten verder uit te bouwen. DLV Plant is een toonaangevende en onafhankelijk advies - en onderzoekspartner voor de Plantaardige sectoren . Haar activiteiten richten zich op advies, onderzoek, projecten zowel in Nederland als daarbuiten. Door continu vernieuwende en eigentijdse diensten en producten in de markt te zetten, creëert DLV Plant meerwaarde voor ondernemers. DLV Plant heeft 160 adviseurs, onderzoekers en projectleiders in dienst.

Voor meer informatie: www.dlvplant.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven