Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe cursus Energiemanagement in de tuinbouw

Helicon Opleidingen in Helmond organiseert in zeer nauwe samenwerking met VEK Adviesgroep in ’s-Gravenzande een cursus Energiemanagement in de tuinbouw. Doelgroep is de eigenaar of manager van een tuinbouwbedrijf en zijn/haar bedrijfsleider.
Via een combinatie van presentaties en hands-on training wordt door energieadviseurs van VEK Adviesgroep in 6 dagdelen ingegaan op gas, elektra, installatie, wkk, duurzame energie, nieuwe ontwikkelingen, regelgeving, subsidies en - niet in de laatste plaats - de economie van de energiekosten. Natuurlijk ontbreekt ook een toepasselijk bedrijfsbezoek niet.

Door het maken van wekelijkse huiswerkopdrachten ontstaat een compleet naslagwerk, omvattende achtergrond en invulling van een energieplan voor het eigen tuinbouwbedrijf. Het cursusmateriaal omvat vanzelfsprekend een reader waarin alle besproken stof is opgenomen. De eerste versie van de cursus gaat vanaf medio september van start in de regio Oost-Brabant.


Voor meer informatie:
Johan Schoenmakers
Helicon Opleidingen
Hoogeindsestraat 47
5705 AL Helmond
Tel: 0492-523983

of VEK Adviesgroep
Rop Petit
Maasdijk 86
2690 AB ’s Gravenzande
Tel: 0174-389666
Publicatiedatum: