Wordt u de Tuinbouw Top Ondernemer 2009?

De Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs is 23 jaar geleden opgericht enzet topondernemers uit de sector in de schijnwerpers. Die positieveaandacht is goed voor de individuele ondernemers en voor de sector.Hebt u, of kent u, een onderneming die wordt geleid met een duidelijkevisie, durf, creativiteit en innovatie, passie en doorzettingsvermogen?Meld u uw kandidaat dan aan voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2009. Tot 10 oktober kunnen kandidaten worden ingeschreven bij het secretariaat van de Tuinbouw Ondernemersprijs

Welke kandidaten zoeken wij?

De ondernemer moet een topondernemer zijn in de tuinbouwsector. Het kan gaan om ondernemingen die zich toeleggen op veredeling, selectie, teelt of handel van bloemen, bloembollen, planten, groenten, fruit, bomen of paddenstoelen. Maar ook bedrijven die zich bezighouden met tuinbouwautomatisering en techniek, onderzoek, afzet en overige tuinbouwverwante activiteiten kunnen meedingen naar de Tuinbouw Ondernemersprijs.


Meedingen naar deze prijs is de moeite waard. Winnaars van deze prestigieuze Tuinbouw Ondernemersprijs ontvangen een waardevol kunstwerk en een certificaat. Daarnaast zijn eer, de erkenning en de publiciteit waardevolle beloningen, die niet in geld zijn uit te drukken. De Tuinbouw Ondernemersprijs is een initiatief van Stichting Ondernemersprijs en wordt gedragen door: Productschap Tuinbouw, Vereniging van Bloemenveilingen in Nederland, Rabobank, International Horti Fair, Dutch Produce Association, Interpolis, Reed Business, Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselveiligheid.

Winnaars van vorig jaar:

Winnaar Tuinbouw Ondernemersprijs 2008: Dutch Flower Group BV, de Kwakel
Winnaar Themaprijs Samenwerking 2008: Purple Pride, Zevenbergen
Winnaar Aanmoedigingsprijs 2008: Van der Hoorn Orchidee├źn BV, Ter Aar

Voor meer informatie: www.tuinbouwondernemersprijs.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven