Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bedrijf neemt voor zesde keer deel aan de Ride for the Roses

Van der Arend Tuinbouwtechniek op de fiets naar Goes

Op zaterdag 30 augustus om 11.00 uur vertrekt het bedrijfsteam van Van der Arend op de fiets richting Goes, om niets van het Zeeuwse spektakel te missen. Om ook nog iets mee te krijgen van de Naaldwijkse feestweek verzameld de groep zich op het Wilhelminaplein in Naaldwijk waar eerst nog even een ‘bakkie’ wordt gedaan, alvorens de tocht richting Goes wordt ingezet. Waar voor de elfde keer de Ride for the Roses wordt gehouden. Van der Arend Tuinbouwtechniek neemt voor de zesde keer deel aan de Ride.

In 1997 begon de Amerikaanse wielrenner Lance Armstrong in Austin de Ride for the Roses. Het doel is geld te werven voor KWF Kankerbestrijding voor, zoals Lance voor ogen stond, onderzoek naar kanker. Dit is geen fietsevenement om geldprijzen, maar een fietstocht met voor iedere deelnemer aan de finish een rode roos. Een roos die symbool staat voor andere waarden in het leven dan geld, medemenselijkheid bijvoorbeeld. Iedereen kan aan de Ride for the Roses meedoen. Er zijn verschillende mogelijkheden: een ‘Cycle Tour’ van ruim 100 kilometer en twee toertochten van 50 en 25 kilometer.

Bron: Het Hele Westland

Publicatiedatum: