Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Paprikateler BarGoed neemt eerste systeem in gebruik

Uw brander ontstoren via internet met het TWS Systeem van Thermeta Service

Sinds afgelopen week kan Thermeta met succes vaststellen dat het eerste TWS Systeem in gebruik is genomen door paprikateler BarGoed. TWS staat voor Thermeta Web Server, hiermee bestaat de mogelijkheid om online, via een persoonlijke internetpagina, de huidige status en eventuele storingen aan de brander te bekijken. Tevens wordt de branderstand en de keteltemperatuur weergegeven. Indien de brander of CO2–set in storing staat kan de storing met een klik op de muis worden ontstoord.

Met het TWS systeem van Thermeta hoeft u nooit meer eerst naar het ketelhuis te rijden om te bekijken hoe belangrijk de storing is. U kunt de brander ontstoren vanuit uw luie stoel vanaf iedere computer met een internet verbinding. Het branderpaneel op uw computerscherm is alleen te betreden met een uniek internetadres. Daarnaast wordt er online een logboek met recente storingen en bijbehorende acties bijgehouden.Hulp op afstand

Met het TWS Systeem kan de monteur online meekijken waardoor Thermeta betere hulp op afstand kan bieden. "Bij een storing kunnen we op afstand de brander herstarten", legt directeur Egbert de Gelder uit. "Tijdens de start kunnen we alle processen monitoren. Daarmee kunnen we vrij makkelijk nagaan wat er fout zit." Als er door middel van een simpele instructie een storing kan worden opgelost, scheelt dat enorm veel wachttijd voor de tuinder.Innovatie

Door de ontwikkeling van dit innovatieve TWS systeem van Thermeta kunnen problemen vrijwel direct opgelost worden. Hiermee zet Thermeta de trend op het gebied van innovatie in bewakingssystemen op de apparatuur in het ketelhuis. Het door Thermeta 24 uur op afstand laten bewaken van de brander zorgt voor optimale beschikbaarheid en het functioneren van de brander dit spreekt tuinders enorm aan. De tuinder kan met deze contractvorm zich rustig concentreren op zijn teelt.

De Thermeta Web Server biedt ook de mogelijkheid om in de toekomst een extra functionaliteit op te nemen, zoals het aanpassen van de branderstanden als er een WKK-installatie wordt bijgeplaatst. Wanneer de teler beschikt over een van de huidige generatie CO -detectors kan ook een CO -storing in combinatie met het TWS Systeem worden ontstoord. Al met al biedt het TWS systeem extra zekerheid voor de tuinder.

Voor meer informatie:
Thermeta Service
Westlandseweg 14
2291 PG Wateringen
Tel: 0174-621270
Fax: 0174-629451
E-mail
Website
Publicatiedatum: