Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LTO Groeiservice versterkt in het ‘organiseren van innovaties’

Sander van der Vaart werkt vanaf 1 augustus 2008 als specialist Innovatiefinanciering bij LTO Groeiservice. Zijn belangrijkste werkzaamheden worden het werven van fondsen voor het ‘organiseren van innovaties’ in de (glas)tuinbouw en de vollegrondsgroenten. Van der Vaart was voorheen werkzaam als agrarisch specialist bij verschillende financiële instellingen waaronder Fortis.

LTO Groeiservice is de vaktechnische organisatie voor kennis en innovatie met ruim 4.000 aange-sloten ondernemers in de (glas)tuinbouw en de vollegrondsgroenten. Een van de kerntaken van LTO Groeiservice is het ‘organiseren van innovatie’. Dat gebeurt onder andere in de afdeling Technologie. Die afdeling levert ondersteuning aan individuele ondernemers en consortia in het proces ‘van idee tot en met de realisatie en exploitatie van innovaties’.

Voor het versterken van het ‘organiseren van innovatie’ heeft LTO Groeiservice een aantal activiteiten waaronder Twin, Baken en het Technologiefonds Tuinbouw gebundeld tot een geheel. Om in deze bundeling van inhoudelijke kennis, kunde en ervaring effectief te kunnen blijven en te kunnen groeien is het nodig de financiële basis en de financiële functies te versterken. Het aantrekken van een specialist op het gebied van innovatiefinanciering is daarin een belangrijke stap.

Van der Vaart heeft als hoofdtaak voor het ‘organiseren van innovatie’ fondsen te werven en daarmee een bijdrage te leveren aan de financiële haalbaarheid van innovatieve ontwikkelingen. Daartoe zal hij bijdragen aan de financiële onderbouwing van plannen en projecten en specifiek contacten aangaan met bestaande en nieuwe financiers van innovaties.
Publicatiedatum: