Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Herman Batist Kassenbouw realiseert nieuwbouw Wooning Orchids

In opdracht van de Prins Group uit Kwintsheul heeft H. Batist kassenbouw onlangs de nieuwbouw van Wooning Orchids aan de Anthuriumweg in Bleiswijk gerealiseerd. Deze 12,80 breedkapper met een kolomhoogte van 8,50 meter en een nokhoogte van ruim 12,00 meter steekt ver boven de bestaande bebouwing uit. Met een jong en modern machinepark heeft Batist de ruim 17.000 m² compleet gebouwd en beglaasd.Wooning Orchids bleek een prettige partner om mee samen te werken. Zij hadden ook oog voor de veiligheid van de mensen tijdens de bouw. Het complete project is beglaasd met gehard veiligheidsglas. Met dekruiten van 1,50 meter breed en ruim 1,70 meter lengte waren het hele 'lappen' om weg te leggen.

Voor het beglazen van de gevels had Wooning Orchids een rijplatenbaan aangelegd die er voor zorgden dat de beglazers veilig met de hoogwerker langs de gevels konden rijden. Mede dankzij de inspanningen van Wooning Orchids en Prins Kassenbouw was Batist in staat om de werkzaamheden binnen de gestelde termijn af te ronden. Zo blijkt maar weer dat een goede samenwerking en communicatie tussen opdrachtgever, hoofdaannemer en onderaannemer kan leiden tot een schitterend project.

Voor meer informatie:
John Lodewijk
Herman Batist Kassenbouw
Naaldwijkseweg 5a-b
2291 PA Wateringen
Tel: 0174-512500
Fax: 0174-518341
www.hermanbatist.nl


Publicatiedatum: