Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nico Bakker van LTO Groeiservice

Nieuwe gewasmanager Peen stelt zich voor

Ik ben Nico Bakker en ik werk sinds half mei 2008 voor LTO Groeiservice als gewasmanager Vollegrondsgroente. Ik verricht mijn dagelijkse werkzaamheden vanuit ons kantoor in Zwaagdijk-Oost op de locatie van de proeftuin Zwaagdijk. Als gewasmanager zal ik me bezig gaan houden met de gewassen peen en bloemkool. Daarnaast zal ik als regio medewerker voor Noord-Holland fungeren.

De vollegrondsteelten in Nederland staan voor grote uitdagingen en ik zie een belangrijke rol weggelegd voor LTO Groeiservice om samen met u te voldoen aan de eisen die de consument, de handel en de overheid tegenwoordig stellen. Bij de rol die LTO Groeiservice kan spelen, kunt u denken aan bijeenkomsten en cursussen die u als ondernemer in staat stellen om kennis en ervaringen uit te wisselen. Door samen te werken moeten wij in staat om de positie van de Nederlandse vollegrondsteler daar te brengen waar deze moet zijn. Zo kunnen we de toekomst weer met vertrouwen tegemoet zien.

De afgelopen jaren ben ik onder andere werkzaam geweest bij DLV advies en bij een accountantsbureau als agrarische bedrijfsadviseur. Ik ben blij terug te zijn in de praktijk van de agrarische wereld. Ik hoop mij dan ook te mogen bewijzen als uw aanspreekpunt voor uw teelt en als uw gewasmanager Peen. U kunt mij bereiken via mijn mobiel 06-537 532 52 
Publicatiedatum: