Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Website Koppert nu ook in Frans en Duits

In oktober 2007 presenteerde Koppert Biological Systems nog haar geheel vernieuwde website www.koppert.com. Nu is deze website ook volledig beschikbaar in het Frans en Duits. Koppert wil hiermee ook extra ondersteuning bieden aan de Frans- en Duitstalige landen waar zij actief is. De site geeft een zeer overzichtelijke weergave van o.a. plagen, ziekten en de beschikbare productrange. Deze informatie is nu ook voor onze Frans- en Duitstalige klanten in een 'muisklik' ter beschikking. Tevens kan de site nu gebruikt worden om lokale actualiteiten te vermelden.Via de optie 'FR' resp. 'DE' die u rechtsboven op de pagina aantreft, kan worden gekozen voor de Frans- of Duitstalige versie.

Koppert is wereldwijd marktleider in biologische gewasbescherming en biologische bestuiving. Koppert is dan ook voortdurend op zoek naar mogelijkheden om beter in de behoeften van haar klanten te voorzien. De site is momenteel beschikbaar in 6 talen. Met een verbeterde navigatie, een aangepaste lay-out en verbeteringen in leesbaarheid en zoekfunctie is www.koppert.com het visitekaartje van het bedrijf.
 
Uw reactie is welkom, u kunt hiervoor onze contactpagina gebruiken.
Publicatiedatum: