Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bom Groep start vestiging in Zuid-Nederland

Per heden is de Bom Groep gestart met een eigen vestiging in Oostrum-Venray, Limburg. De Bom Groep is een gerenommeerd bedrijf dat projecten in de glastuinbouw, zoals kassenbouw, scherming en verwarming realiseert. De hoofdvestiging bevindt zich in Naaldwijk, Zuid-Holland en het bedrijf bestaat al meer dan 40 jaar.Advies en service

Reden voor de eigen vestiging is dat de Bom Groep landelijk opereert en ook in Brabant en Limburg veel projecten mag realiseren en daarbij onderhoud verricht. Locaal kan de Bom Groep hierdoor beter in een vroeg stadium in het ontwerpen van de bouwplannen adviseren. Maar ook kan met deze strategie lokaal snel en adequaat onderhoud en service worden aangeboden aan vaste klanten maar ook aan nieuwe relaties.

Ruim 25 jaar ervaring

De leiding van de nieuwe vestiging – die zal opereren onder de naam Bom Groep Zuid – komt in handen van Lodewijk Wardenburg (47 jaar). Lodewijk is al meer dan 25 jaar actief in de kassenbouw waarvan 17 jaar in Zuid-Nederland en heeft zowel technisch als commercieel het vak in en rond de kassenbouw onder de knie.

Veeleisende klanten

Bom Groep is een gerenommeerd toeleveringsbedrijf dat vanoudsher staat voor innovatie, kwaliteit en advisering. Zowel in de groenteteelt als de sierteeltsector rekent de Bom Groep veel toonaangevende telers en kwekers tot haar klantenkring. Toonaangevende bedrijven zijn vaak veeleisend, maar daarin vindt Bom Groep juist de uitdaging voor de vele innovaties die het bedrijf op haar naam heeft staan. De meest recente innovatie is de Twinlight® onderbouw, bestaande uit een speciale kaskolom uitgevoerd als vakwerk voor extra hoge kassen. Kostenbesparing en extra licht en een beter klimaat zijn de winstpunten.

Over de grens

Bom Groep werkt ook internationaal, door heel Europa. Dit betekent dat vanuit Bom Groep Zuid ook direct de relaties over de grens in Duitsland en België op de service van de Bom Groep kunnen rekenen.
Publicatiedatum: