Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Als één van de eerste fabrieken in Roemenië ISO-gecertificeerd

S.C. Houweling SRL behaalt ISO 9001:2000 certificaat

S.C. Houweling SRL heeft hiermee een unieke prestatie geleverd. Alseerste is het bedrijf een krijtfabriek voor schermmiddelen gestart inRoemenie en nu heeft S.C. Houweling SRL ook als één van de eerstefabrieken in Roemenië een ISO-certificaat behaald. Na de opening van defabriek in april 2007 is S.C. Houweling SRL druk bezig geweest ombuiten de kwaliteitsproducten La Blanche en Witvast te produceren, ookhet ISO 9001:2000 Certificaat te behalen.De laatste audit is afgelopen maand geweest en wij zijn verheugd u te kunnen mededelen dat vanaf heden onze fabriek voor krijtmiddelen officieel ISO 9001:2000 gecertificeerd is. Met dit certificaat kan S.C. Houweling SRL aantonen dat er op een goede en betrouwbare wijze wordt geproduceerd.

Houweling International levert al ruim 75 jaar schermmiddelen voor detuinbouw in binnen en buitenland. In april 2007 is de nieuwekrijtfabriek geopend in Roemenie. Hier wordt calcium carbonaatgewonnen, vermalen en gemengd tot uitstekende schermmiddelen. Dezeschermmiddelen worden wereldwijd gebruikt om het zonlicht en warmte wegte schermen. Houweling is nu de eerste leverancier die zelf calciumcarbonaat wint, maalt en mengt in eigen beheer en dit zodanig op ordeheeft dat hiervoor een ISO certificaat voor ontvangen is.

Voor meer informatie:
Ronald de Vreede
Houweling International
Tel: 010-4401166
www.houweling.nl
Publicatiedatum: