Ontwikkelcentrum en AOC Raad zetten groen onderwijs op de kaart

Locaties groen onderwijs zichtbaar in Google Maps en Google Earth

Alle locaties waar groen onderwijs wordt gegeven, zijn sinds kort te bekijken via satellietfoto’s. Het Ontwikkelcentrum (leermiddelen voor het groenonderwijs) en de AOC Raad (de branchevereniging van het groene beroepsonderwijs) hebben een webtool laten ontwikkelen voor Google Maps en Google Earth. Met deze webtool kunt u in één oogopslag zien waar de locaties van het groene vmbo, mbo, de hogescholen en Wageningen UR zich bevinden. Ook praktijkcentra en ondersteunende organisaties zoals AOC Raad, Groene Kenniscoöperatie en het Ontwikkelcentrum zijn zichtbaar.

Voeg toe aan uw eigen website!

Door in te zoomen, zijn de locaties op satellietfoto’s te bekijken. De foto’s die Google presenteert, zijn fascinerend duidelijk. Dierenverblijven, kassen, alles is zichtbaar! De webtool is ontwikkeld als extra service voor alle betrokkenen in het groen onderwijs. Door middel van een link is de pagina aan uw eigen website te koppelen. Ook is het mogelijk de kaart in te bouwen in uw eigen website.

Organisaties mogen gratis gebruik maken van de webtool. Tegen betaling is het mogelijk extra gegevens aan de locaties te laten toevoegen, zoals foto’s of een omschrijving van de opleidingen die worden gegeven. U kunt de webtool bekijken op de websites van de AOC Raad (www.aocraad.nl) en van het Ontwikkelcentrum (www.ontwikkelcentrum.nl).

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven