Zo easy is iSii

Hoogendoorn introduceert de nieuwste procescomputer: iSii

Er is een nieuwe, geavanceerde manier om ingewikkelde teeltprocessen inzichtelijk en beheersbaar te maken. Hoogendoorn introduceert namelijk de iSii, een procescomputer waarmee iedere teler klaar is voor de toekomst. Zo iSii.

Klik hier voor de promotiefilm


iSii is het resultaat van Hoogendoorn's missie: innovate, integrate & improve. Vanuit deze missie zoekt Hoogendoorn steeds naar oplossingen voor het optimale klimaat, hogere teeltrendementen en het managen van kosten en risico's in de glastuinbouw. iSii is hiervan een goed voorbeeld: een nieuw regel- en bedieningsplatform dat krachtig, modern en snel is. De iSii is de opvolger van de procescomputer Economic.De procescomputer iSii heeft drie belangrijke speerpunten: duidelijkheid, flexibiliteit en intelligentie. Op het gebied van duidelijkheid biedt iSii bijvoorbeeld talloze mogelijkheden om, via zelf samen te stellen werkbladen alle relevante informatie, zoals overzichten en procesvisualisaties in één ogenblik te zien. Als het gaat om flexibiliteit kan de gebruiker meerdere iSii's koppelen en bedienen als één procescomputer. En qua intelligentie heeft Hoogendoorn gekozen voor zeer geavanceerde techniek, met vele invloeden en perioden om regelingen in te richten, precies zoals de klant dat wil.

Hoogendoorn levert de iSii via een netwerk van toonaangevende installateurs die daarbij assistentie van Hoogendoorn systeemspecialisten krijgen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.