Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
“Het licht staat duidelijk op groen!”

Belichtende kwekers juichen Oranje toe in Groeilichtstadion

Ruim 1000 telers hebben gisteravond in een unieke ambiance de wedstrijd Nederland-Italië bekeken in het Groeilichtstadion. Hortilux Schréder, Philips, Rabobank en Raymax hebben speciaal voor deze wedstrijd in een hal op het terrein van ABC Westland in Poeldijk een heus stadion nagebouwd. Met twee tribunes, twee megaschermen waarop de wedstrijd te volgen was en een groene grasmat was het alsof iedereen zelf in Bern aanwezig was. Hans van Breukelen was analist deze avond en gaf zijn deskundige analyse van de wedstrijd.



Na een geweldige overwinning kan Oranje vol goede moed de overige wedstrijden in de poule tegemoet zien. Na afloop van de wedstrijd hebben de aanwezigen met elkaar de overwinning gevierd en was er volop gelegenheid om met de andere aanwezigen bij te praten. Hortilux Schréder, Rabobank, Philips en Raymax kijken terug op een zeer geslaagde avond.



Dat ook de kwekers de avond gewaardeerd hebben, blijkt uit hun geweldige donaties bij vertrek aan de Stichting Woord en Daad en KWF Kankerbestrijding, twee goede doelen die een warm hart wordt toegedragen en waarvoor in totaal een bedrag van € 1375 is opgehaald.


Publicatiedatum: