Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PZzh functioneert als personeelsafdeling voor glastuinders

PZzh is twee jaar geleden opgestart door Jaap Lankhorst. Het bedrijf functioneert als personeelsafdeling voor opdrachtgevers. 90% van de opdrachtgevers zijn glastuinders. Bedrijven ondervinden in deze tijd moeite met het vinden van personeel. Jaap kan daar bij helpen. Hij adviseert bij het gebruik van media, inhoud van de advertenties en de selectieprocedure. Hij selecteert personeel op verschillende niveaus.



Tijdens de werkzame periode komen werknemers van zijn opdrachtgevers met hem in aanraking bij de functioneringsgesprekken en verzuimbegeleiding. Jaap heeft een samenwerkingsverband met Arbo Anders uit ’s-Hertogenbosch. Er is een online verbinding met Arbo Anders, werkgever en PZzh die het mogelijk maakt om zieke mensen goed te kunnen begeleiden.

Een apart verhaal zijn de ontslagzaken. Allereerst wordt er natuurlijk geprobeerd het gezamenlijk op te lossen. "Conflicthantering is een vak apart. Maar als het dan toch echt niet lukt om er samen uit te komen, zullen er stappen ondernomen moeten worden. Het schort nog wel eens aan dossieropbouw", zegt Jaap Lankhorst. "Als je van iemand af wil, is het zaak om dat op orde te hebben. Anders kun je niets beginnen". Zodra er voldoende dossier opgebouwd is, brengt Jaap een advocaat uit zijn netwerk met de opdrachtgever in contact, zodat het juridisch geregeld kan worden.

Voor meer informatie:
Jaap Lankhorst
PZzh
Tel: 079-3439611
www.pzzh.nl