Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grote belangstelling voor eerste ThemaTuinen van LTO Groeiservice

Gisteren vond 'ThemaTuinen' van LTO Groeiservice plaats bij Sion in De Lier, een van de gezichtsbepalende phalaenopsiskwekerijen. Het thema van de dag was ondernemerschap. Tijdens deze bijeenkomst werden onder grote belangstelling, naast standpresentaties door diverse bedrijven, een rondgang door het bedrijf en twee lezingen verzorgd.

De eerste lezing werd verzorgd door Frank van Mil, mede-eigenaar van marketing- en verkoopadviesbureau Pull Position. Van Mil heeft veel ervaring met marketing en verkoop in de sierteeltketen. In deze lezing gaf Van Mil aan hoe een betere samenwerking in de keten is te realiseren. Klik hier voor de presentatie...

Jacco Vooijs, manager voedselveiligheid en innovatie bij telerscoöperatie FresQ, verzorgde de tweede lezing. FresQ streeft ernaar de kwaliteit te beheren tot in de supermarkt. Hiervoor is onder andere het project ‘ketenoptimalisatie’ opgezet, met als doel kortere besteltijden en een betere versprestatie in de winkel. Vooijs deed in zijn lezing hiervan verslag. Klik hier voor de presentatie...

De volgende ThemaTuinen vindt plaats op woensdag 4 juni 2008 bij Sunny Tom te Venlo, met als thema 'Van glastuinder naar energieleverancier'.
Publicatiedatum: