Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Priva Energie Monitoring wordt Priva Meetservice

Priva Energie Monitoring heeft een nieuwe naam: Priva Meetservice B.V. Priva Meetservice is het gecertificeerde meetbedrijf van Priva dat onafhankelijk van de energieleverancier en de netbeheerder metingen verricht van aardgas (inkoop en verbruik WKK) en elektriciteit (inkoop c.q. teruglevering en productie WKK). Vanaf nu is Priva Meetservice bereikbaar via: meetservice@priva.nl en www.privameetservice.nl.

Priva Meetservice is onderdeel van Priva, marktleider op het gebied van klimaatcontrole en beheersystemen in de tuinbouw. Priva heeft veel expertise op het gebied van energie, teelt en klimaat, en is als geen ander in staat daar synergievoordelen uit te behalen. Installaties en regelingen worden optimaal op elkaar afgestemd voor het beste resultaat, tegen de laagste kosten. Door verschillende soorten data te koppelen, biedt Priva de ondernemer beter inzicht op basis waarvan hij sneller en gemakkelijker de juiste beslissingen kan nemen om zijn bedrijf succesvol te laten zijn.

Priva Meetservice is een relatief jong energiemeetbedrijf. Het bedrijf is sinds 2005 ISO 9001 gecertificeerd en door Tennet, de beheerder van het hoogspanningsnet, geaccrediteerd. Priva Meetservice geeft inzicht in energieverbruik en rendement. Bedrijven kunnen kiezen voor huur- of koopmeters. Priva Meetservice zorgt voor plaatsing, installatie en onderhoud ervan. Verder leest Priva Meetservice de gegevens automatisch uit en stelt deze dagelijks of maandelijks gevalideerd beschikbaar aan de netbeheerder, die op basis van deze data facturen opstelt. De klant krijgt via internet inzage in verbruik per vestiging of per afdeling en eventuele terug- of doorlevering, waardoor hij zijn facturen en energierendement kan volgen.
Tevens is deze input bruikbaar voor de andere energieoplossingen van Priva, zoals energie-inkoop en administratie, de afstemming tussen verbruik en teeltoptimalisatie en tussen belichting en WKK. Ook is het mogelijk om de energiemeting automatisch te koppelen aan andere gegevens in een Priva Int├ęgro procescomputer.

De naamswijziging komt voort uit de ambitie van Priva om zich duidelijk op het gebied van bemetering te concentreren. De diensten richten zich nu sterk op gas en elektra, maar in de toekomst moet dit verder worden uitgebouwd naar andere
vormen van bemetering zoals warmte, water en CO2. Via de nieuwe naam krijgen de meetdiensten van Priva een logische positie binnen het totale leveringspakket van producten en diensten. De meetgegevens leiden tot snelle en betrouwbare input voor de totaaloplossingen van Priva op energie-, water- en klimaatmanagement.

Voor meer informatie:
Priva Meetservice
Mr. E.N. van Kleffensstraat 12D
6842 CV Arnhem
Tel: 026-3898300
Fax: 026-3513971
www.priva.nl
Publicatiedatum: