Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
www.mooiekassen.nl

LTO Glaskracht wil telers enthousiasmeren om kassen te verfraaien

LTO Glaskracht heeft een nieuwe website gelanceerd. Doormiddel van deze website wil LTO Glaskracht tuinders enthousiast makenvoor het verfraaien van hun bedrijven om daardoor de fysiekeuitstraling van de glastuinbouw te verbeteren. Hierbij is het doelervoor te zorgen dat glastuinbouwbedrijven er goed aangekleed enverzorgd uitzien. De website bevat tal van uiteenlopende verwijzingennaar bedrijven die hun diensten en materialen aanbieden om dezedoelstelling tot uiting te laten komen.



Burgemeester Sjaak van der Tak van Westland over deze nieuwe site: "Kassen, warmtetanks en waterbassins zijn in de regel geen hoogstandjes van architectuur. Functionaliteit staat voorop binnen het glastuinbouwcluster. Deze site laat zien dat functioneel ook mooi kan zijn. De tuinbouw moet ook ruimtelijke kwaliteit als speerpunt voor het imago van een concurrerend cluster van wereldformaat nemen!"

Bron: mooiekassen.nl
Publicatiedatum: